Στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς - Μετατίθενται στην Τουρκία

Στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς - Μετατίθενται στην Τουρκία Facebook Twitter
0

Νομοθετική ρύθμιση προωθείται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή η οποία θα αφορά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. 

Με αυτή τη ρύθμιση, οι στρατιωτικοί μετατίθενται στην Τουρκία. Έτσι, θα έχουν σταθερή κατοικία και σε επίπεδο νομικής αντιμετώπισης το Δικαστήριο της Τουρκίας πρέπει να το δεχθεί, προκειμένου να αποφασίσει την άρση της προσωρινής κράτησης.

Την εξέλιξη αυτή γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Μαΐου, απορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημα αποφυλάκισης των Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη από το δικαστήριο Αδριανούπολης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM