Εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 7χρονης από τον παππού της - Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή και ο συνήγορος παραιτήθηκε

Εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 7χρονης από τον παππού της - Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή και ο συνήγορος παραιτήθηκε Facebook Twitter
4

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 7χρονης από τον παππού της, συνταξιούχο δικηγόρο, με τον οποίο έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι στη Λαμία.

Αν και ο κατηγορούμενος είχε από την αρχή επιμείνει πως είναι αθώος, το σημερινό πόρισμα του ιατροδικαστή έρχεται να επιβαρύνει τη θέση του, ενώ πριν από λίγο παραιτήθηκε και ο συνήγορός του.

Η ιατροδικαστής Λαμίας, παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων που είχε παραγγείλει, μετά την εξέταση της 7χρονης αλλά και του 9χρονου αδερφού της.

Στο πόρισμα της, σύμφωνα με πληροφορίες από το Star Κεντρικής Ελλάδας, τονίζει ότι διαπίστωσε σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και μερική ρήξη παρθενικού υμένα που προήλθε τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες πριν τις 7 Ιουνίου.

Λίγο μετά, ο συνήγορος του 69χρονου, Δημήτρης Κρούπης, δήλωσε ότι παραιτείται από την υπεράσπιση του πελάτη του.

Περνώντας την είσοδο των Δικαστηρίων σήμερα το πρωί, ο 69χρονος είπε στους δημοσιογράφους «Είμαι αθώος. Τριάντα χρόνια δικηγόρος στη Λαμία, ξέρουν ποιος είμαι».

Όμως μια ώρα μετά, ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης δήλωσε ότι παραιτείται, ενώ την ίδια ώρα έβγαιναν λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έρευνα.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου...», δήλωσε ο συνήγορος δίνοντας έτσι το στίγμα των όσων έχουν συμβεί.

Δείτε το βίντεο από το Lamiareport:

 
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Σαν πολλοί παππούδες δεν έχουν μαζευτεί τώρα τελευταία που εγκληματούν εις βάρος των μικρών εγγονιών τους? Μακάρι ο Δικαστής να μην δείξει επιείκια λόγω σχετικά μεγάλης ηλικίας και επειδή ήταν του νομικού κλάδου, δικός τους δηλαδή. Να φυλακιστεί και να βρει το τέλος της ζωής του κάποτε εκεί μέσα. Όσο για τον δικηγόρο που παραιτήθηκε: μπράβο καθώς δεν το ακούς και συχνά. Υπεράσπιση όμως θα έχει όπως και νάχει καθώς τώρα το δικαστήριο πολύ απλά θα του διορίσει έναν και δεν θα μπορεί να αρνηθεί.
Και μια τρομερή έπαρση τέτοιων ατόμων. Κυκλοφορούν άνετοι,μπορεί να φαίνονται συμπαθείς και πνευματώδεις. Γι' αυτό ας ξεφύγουμε λίγο από την επιφάνεια και την εικόνα. Είναι τρομακτική η ανάγκη τους να καταστρέφουν και κανείς δεν βλέπει τίποτα μέχρι να έχει γίνει ζημιά.
Αυτό είναι το χειρότερο. Είναι απρόβλεπτοι και μάλλον υπεράνω πάσης υποψίας. Εκτός σπιτιού όταν είναι τόσο άνετοι και δεν δείχνουν κανένα ύποπτο σημάδι, δυστυχώς δεν γίνεται να καταλάβεις κάτι παρά μόνο αν μιλήσουν τα θιγόμενα οικογενειακά μέλη (άρα το κακό έχει ήδη συντελεστεί)...