Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 7χρονης από τον παππού της, συνταξιούχο δικηγόρο, με τον οποίο έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι στη Λαμία.

 

Αν και ο κατηγορούμενος είχε από την αρχή επιμείνει πως είναι αθώος, το σημερινό πόρισμα του ιατροδικαστή έρχεται να επιβαρύνει τη θέση του, ενώ πριν από λίγο παραιτήθηκε και ο συνήγορός του.

 

Η ιατροδικαστής Λαμίας, παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων που είχε παραγγείλει, μετά την εξέταση της 7χρονης αλλά και του 9χρονου αδερφού της.

 

Στο πόρισμα της, σύμφωνα με πληροφορίες από το Star Κεντρικής Ελλάδας, τονίζει ότι διαπίστωσε σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και μερική ρήξη παρθενικού υμένα που προήλθε τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες πριν τις 7 Ιουνίου.

 

Λίγο μετά, ο συνήγορος του 69χρονου, Δημήτρης Κρούπης, δήλωσε ότι παραιτείται από την υπεράσπιση του πελάτη του.

 

Περνώντας την είσοδο των Δικαστηρίων σήμερα το πρωί, ο 69χρονος είπε στους δημοσιογράφους «Είμαι αθώος. Τριάντα χρόνια δικηγόρος στη Λαμία, ξέρουν ποιος είμαι».

 

Όμως μια ώρα μετά, ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης δήλωσε ότι παραιτείται, ενώ την ίδια ώρα έβγαιναν λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έρευνα.

 

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου...», δήλωσε ο συνήγορος δίνοντας έτσι το στίγμα των όσων έχουν συμβεί.

 

Δείτε το βίντεο από το Lamiareport: