Μέλη του Ρουβίκωνα προσπάθησαν να εισβάλουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Μέλη του Ρουβίκωνα προσπάθησαν να εισβάλουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Facebook Twitter
0

Ομάδα περίπου είκοσι ατόμων επιχείρησε πριν από λίγο να εισβάλει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ωστόσο φρουροί του Υπουργείου κατάφεραν να τους αποτρέψουν ενώ τώρα υπάρχουν κλούβες της Αστυνομίας στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι επίδοξοι εισβολείς είναι μέλη του Ρουβίκωνα και  ζητούν να δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο μετά την απεργία πείνας που έχει ξεκινήσει.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φυλλάδια με συνθήματ ενώ στη συνέχεια προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και βρίσκονται αυτή την ώρα.

Λίγα λεπτά με την απόπειρα εισβολής αναρτήθηκε ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με την οποία η συλλογικότητα Ρουβίκωνας αναφέρει πως μέλη του προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Υπουργείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM