Λέρος: «Δεν κάναμε κάτι κακό» φέρεται να δήλωσε η μητέρα των κακοποιημένων παιδιών

Λέρος: «Δεν κάναμε κάτι κακό» φέρεται να δήλωσε η μητέρα των κακοποιημένων παιδιών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σοκάρουν οι δηλώσεις της μητέρας από την Λέρο, που μαζί με τον σύζυγό της κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για τη συστηματική κακοποίηση των παιδιών του. 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα η γυναίκα φέρεται να δήλωσε πως δεν πίστευαν έκαναν κάτι κακό. Ο δικηγόρος της γυναίκας υποστήριξε αργότερα ότι η μητέρα «είναι χαμηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου».

«Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει βγάλει το δημοτικό. Πιστεύω ότι δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του κακουργήματος», δήλωσε ο συνήγορός της στο epsilon tv.

Εναντίον του ζευγαριού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αποπλάνηση παιδιού, κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για ασέλγεια μεταξύ συγγενών.

Εν τω μεταξύ, κανένας δικηγόρος της Κω δεν δεχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορουμένων και χρειάστηκε ο διορισμός συνηγόρων από τις δικαστικές αρχές του νησιού.

Στην κατάθεσή της η 47χρονη μητέρα φέρεται να ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος των παιδιών της ενώ ο 52χρονος αρνήθηκε ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά τη 14χρονη κόρη του, υποστηρίζοντας ότι «μόνο τη θώπευε».

Σήμερα θα μεταβεί στο νησί ένας ειδικός ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τη 14χρονη κόρη και αλλά και τον μικρό γιο της οικογένειας. 

«Η μητέρα και ο πατέρας των άτυχων παιδιών δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως ο καθένας μας» σχολίασε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM