Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τους γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους στη Λέρο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τους γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους στη Λέρο Facebook Twitter
2

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, ενός κοριτσιού 14 ετών και ενός αγοριού 8 ετών, από τους ίδιους τους γονείς στη Λέρο.

Οι λεπτομέρειες των όσων συνέβαιναν πίσω από την κλειστή πόρτα, σε αυτό το σπίτι της φρίκης, σόκαραν ακόμα και τους αστυνομικούς του Α.Τ. Λέρου.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, θύματα κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού είχαν πέσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών.

Οι γονείς φέρονται να σταματούσαν τους βιασμούς μόνο όταν τα παιδιά άρχιζαν να κλαίνε.

Βίαζαν τα παιδιά τους


Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το 14χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του νησιού με ακατάσχετη αιμορραγία και μετά από εξέταση, Παιδίατρος και Γυναικολόγος ανακάλυψαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι, σε κατάσταση σοκ περιέγραψε σε ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό τη φρίκη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Στην ανάκριση των δύο γονέων, ο πατέρας «έσπασε» και παραδέχτηκε τις κτηνώδεις πράξεις που έκαναν εκείνος και η σύζυγος τους εις βάρος των παιδιών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά πέραν τις σεξουαλικής κακοποίησης, έπεφταν πολύ συχνά και θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, ο οποίος ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

Αν και θεωρείται ότι πολλοί γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε, η αρρωστημένη κατάσταση διαρκούσε χρόνια και θύματά της φέρονται και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Τα δύο ανήλικα θα αναλάβει η θεία τους.

 
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM