Δεν ήταν ληστεία μετά φόνου - Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 51χρονης στην Μάνδρα

Δεν ήταν ληστεία μετά φόνου - Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 51χρονης στην Μάνδρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Το πραγματικό κίνητρο για την εν ψυχρώ εκτέλεση μίας 51χρονη γυναίκας που βρέθηκε νεκρή νωρίς το πρωί στην αυλή του σπιτιού της, στην Μάνδρα, ψάχνουν οι αρχές καθώς η ληστεία μάλλον αποκλείεται.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την ανθρωποκτονία της 51χρονης. Η έρευνα είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο. Το βέβαιο για την ώρα είναι ότι δεν πρόκειται για ληστεία μετά φόνου», τόνισαν απόψε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Η 51χρονη Ελληνίδα βρέθηκε δολοφονημένη νωρίς το πρωί, έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι από άγνωστο δράστη, ο οποίος της είχε στήσει ενέδρα θανάτου.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια στενή φίλη της με την οποία είχαν βγει μαζί για να διασκεδάσουν. Η άτυχη γυναίκα, που ήταν διαζευγμένη, διέμενε μαζί με τον γιο της και βρέθηκε νεκρή από περαστικό στην αυλή του σπιτιού της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM