Σεισμός

Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Facebook Twitter
2

Απορρίφθηκε και τρίτη φορά το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από το δικαστήριο Ανδριανούπολης.

Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης από την 1η Μαρτίου κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Οι δύο στρατιωτικοί συνελήφθησαν από τουρκικό περίπολο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Ο λόγος που και αυτή τη φορά το αίτημα αποφυλάκισης απορρίφθηκε είναι πως οι δύο Έλληνες θεωρούνται ακόμη ύποπτοι διαφυγήςκαι δεν έχουν δηλώσει τόπο κατοικίας στην Τουρκία, σύμφωνα με την αιτιολογία του τουρκικού δικαστηρίου.

Τα τουρκικά μέσα δημοσίευσαν σήμερα νέες φωτογραφίες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Facebook Twitter
Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Facebook Twitter

Κατά την διάρκεια συνέντευξης του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Χαρακτήρισε την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών παράνομη και απέναντι σε κάθε κανόνα δικαίου.

Είναι παράνομα στην Τουρκία. Η στάση της Τουρκίας είναι απέναντι σε κάθε κανόνα δικαίου« ανέφερε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της υπόθεσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με αυτήν των 8.

«Ακόμη και η προσπάθεια να τους συγκρίνουν με τους οκτώ είναι άτοπη. Οι 8 δεν είναι όμηροι της Ελλάδας», είπε ο κ. Καμμένος.

«Εγώ πιστεύω ότι μετά την τελευταία κίνηση που κάναμε με την μετάθεσή τους στην στρατιωτική αποστολή στην Τουρκία, καταρρίπτεται και το τελευταίο επιχείρημα τους. Πιστεύω ότι αυτή η κίνηση καταρρίπτει ακόμη και τα τελευταία οχυρά της παράλογης τουρκικής κράτησης απέναντι στο ΝΑΤΟ» ανέφερε στη συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ελλάδα
2

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται πλέον με το ζήτημα , άραγε πρόκειται περί βαθυστόχαστης στρατηγικής κίνησης ? η έλα μωρε τώρα ποιος να ασχοληθεί τώρα , άστο στην τύχη κι'οτι κάτσει ? Αν κρίνουμε από τις ξύλινες δηλώσεις του κυρ Φώτη για το θέμα φοβάμαι ότι μάλλον συμβαίνει το δεύτερο ,όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα ζητήματα της χώρας . Πραγματικά λυπάμαι γι αυτά τα παιδιά γιατί όπως φαίνεται η κατάσταση θα κρατήσει πολύ
Κοιτάξτε να δείτε, η δικαιοσύνη στην Τουρκία είναι καταφανώς αδιάβλητη και μη κατευθυνόμενη από την εκάστοτε κυβέρνηση. Απλά δε μπορούν να βρουν να τους κατηγορήσουν για κάτι και συμπτωματικά είναι προεκλογική περίοδος στην Τουρκία και επίσης συμπτωματικά όσοι δεν ακολουθούν τις επιταγές του Ερντογάν συλλαμβάνονται ως γκιουλενιστές. Τι δεν καταλαβαίνετε πια;