Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Μπουτάρης - Υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Μπουτάρης - Υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Εξιτήριο από Ιπποκράτειο νοσοκομείο πήρε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχτηκε στον Λευκό Πύργο, στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο κ. Μπουτάρης μετά τη σωματική επίθεση σε βάρος του μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης και οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει το βράδυ για νοσηλεία και το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το thestival, o Γιάννης Μπουτάρης έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια για όσα συνέβησαν, υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε, και η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

O ίδιος περιέγραψε την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε επισημαίνοντας ωστόσο ότι έχει άριστες σχέσεις με τους Ποντίους.

«Δεν πρόσεξα ποιοι ήταν. Έχω ορισμένες καθαρές καταστάσεις στο μυαλό μου για το πώς ξεκίνησε η ιστορία, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Παντού με χτύπησαν. Ήταν κάμποσοι. Με χτυπούσαν παντού. Κλωτσιές μπουνιές, τα πάντα. Αυτοί δε νομίζω ότι ήταν Πόντιοι. Με τους Πόντιους έχω καλή σχέση» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης στο thestival.

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια