Έξι υπέροχοι λευκοί λύκοι από ζωολογικό κήπο στην Ιταλία βρήκαν καταφύγιο στον Αρκτούρο

Έξι υπέροχοι λευκοί λύκοι από ζωολογικό κήπο στην Ιταλία βρήκαν καταφύγιο στον Αρκτούρο Facebook Twitter
0

Μία αγέλη έξι λευκών λύκων προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Καταφύγιο του Αρκτούρου στις Αγραπιδιές Φλώρινας.

Οι λύκοι είχαν περάσει μεγάλο μέρος της ζωής τους φυλακισμένοι καθώς προέρχονται από τον ζωολογικό κήπο Parco Zoo D'Abruzzo, o οποίος έκλεισε πριν από αρκετούς μήνες.

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις ζώων που προέρχονται από ζωολογικούς κήπους οι συνθήκες διαβίωσής τους ήταν άθλιες, καθώς το 75% της έκτασης όπου ζούσαν καλυπτόταν από νερό και λάσπη.

Πλέον τα υπέροχα αυτά άγρια ζώα βρίσκονται στο καταφύγιο της Ελλάδας και 


Στις λύκαινες δόθηκαν αρχαιοελληνικά ονόματα που σύμφωνα με την παράδοση συνδέονται με το λύκο. Έτσι ονομάστηκαν Νέμεσις, Αγαύη, Αίγλη, Γλαύκη, Θέτιδα και Λητώ.

 

Οι 6 νεαρές λύκαινες έχουν ενταχθεί ομαλά στον καινούργιο τους χώρο. Μάλιστα είναι αρκετά δραστήριες και εμφανίζονται συχνά στη διάρκεια των ξεναγήσεων στους επισκέπτες.


Στο Καταφύγιο του λύκου ζουν πλέον 13 λύκοι.

Λειτουργεί Πέμπτη-Κυριακή (ώρες ξεναγήσεων: 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 16.30). Περισσότερες πληροφορίες για τους επισκέπτες και ραντεβού για τα σχολεία στο 23860 41500.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM