Νέα κρούσματα μηνιγγίτιδας στην Κρήτη - Νοσηλεύονται στο νοσοκομείο δύο μικρά παιδιά

Νέα κρούσματα μηνιγγίτιδας στην Κρήτη - Νοσηλεύονται στο νοσοκομείο δύο μικρά παιδιά Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 10 και 5 ετών αντίστοιχα, τα οποία έχουν προσβληθεί από τον ιό της μηνιγγίτιδας.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου από την πρώτη στιγμή λαμβάνουν την κατάλληλη θεραπεία και φροντίδα από τους γιατρούς, που τα παρακολουθούν, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει καμία ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ιογενής μηνιγγίτιδα, η οποία ανταποκρίνεται στην θεραπευτική αγωγή που ακολουθείται και η πορεία της υγείας των παιδιών εξελίσσεται με ικανοποιητικό βαθμό.

Τρίτο παιδί με συμπτώματα μηνιγγίτιδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα και τρίτο παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα ιογενούς μηνιγγίτιδας.

Πρόκειται για ένα 6χρονο παιδί το οποίο έχει υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως τα συμπτώματα που φέρει είναι αποτέλεσμα της μηνιγγίτιδας.

Πηγή: cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM