Άγρια ρατσιστική επίθεση δέχθηκε 36χρονος Πακιστανός στο Περιστέρι - Βίντεο ντοκουμέντο

Άγρια ρατσιστική επίθεση δέχθηκε 36χρονος Πακιστανός στο Περιστέρι - Βίντεο ντοκουμέντο Facebook Twitter
7

Άγρια ρατσιστική επίθεση από ομάδα νεαρών δέχθηκε ένας 36χρονος Πακιστανός την Κυριακή το βράδυ στη περιοχή του Περιστερίου.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο σημείο, ενώ το σχετικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 36χρονος στη αστυνομία αλλά και από όσα κατέγραψαν οι κάμερες, ένα από τα άτομα της ομάδας τον έριξε στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια οι άλλοι νεαροί τον κλωτσούσαν με μανία στο κεφάλι και την πλάτη, προκαλώντας του πολλά τραύματα.

Ο 36χρονος ανέφερε ότι του είπαν «έλα εδώ Πακιστανέ» και μετά τον χτύπησαν με μπουνιά. «Μετά έπεσα κάτω και με τα πόδια, μου έριχναν κλωτσιές στο κεφάλι, στην πλάτη, στο χέρι», ανέφερε και έδειξε στην κάμερα τα τραύματά του.
«Ούτε μου πήραν λεφτά, ούτε κινητό, μόνο να με σκοτώσουν θέλανε», δήλωσε.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η επίθεση σημειώθηκε σε ώρα που κυκλοφορούσε πολύς κόσμος σε μία πολυσύχναστη περιοχή στο Μπουρνάζι, μόλις 200 μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα.


Ο 36χρονος, πατέρας ενός παιδιού, έκανε την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, και με την εξέταση από τον ιατροδικαστή πρόκειται να καταθέσει μήνυση.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Η κοινή γνώμη και δυστυχώς η πλειοψηφία -δυστυχώς, το λέω με απίστευτη θλίψη και βαριά καρδιά- όταν κάποιος λέει ότι ο ρατσισμός έχει αρχίσει να σηκώνει ξανά κεφάλι και ότι γίνονται ρατσιστικές επιθέσεις, εξακολουθούν να γίνονται και ότι δυστυχώς δεν έχουμε σκοτώσει το τέρας του ρατσισμού και του φασισμού που μας δείχνει ξανά τα δόντια του, τότε η πλειοψηφία λέει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ότι όλα βαίνουν καλώς, δεν υπάρχει ρατσισμός, δε συμβαίνουν αυτά τα πράγματα κι ότι οι άνθρωποι είναι απλά πατριώτες.Εθελοτυφλία. Άλλη μια μάστιγα που μας ταλανίζει. Και ταυτόχρονα μας βολεύει.Περαστικά στο θύμα.Άμεση σύλληψη των ενόχων και να τους δοθεί η μέγιστη ποινή.
Κανείς δεν αρνείται ότι υπάρχει ρατσισμός και φασίζουσα αντίληψη σε κάποια άτομα. Ούτε καν οι ίδιοι το αρνούνται απλά δεν το λένε ανοιχτά.Το θέμα της βίας στην Αθήνα δεν είναι μόνο ρατσιστικής φύσης. Είναι γενικά ένα χάος και την μια είναι Πακιστανός και την άλλη θα είναι Έλληνας. Η βια είναι βια.
Άμεση παραδειγματική τιμωρία τώρα. Και μη μου πει κανείς "μα γιατί να καταστραφεί το μέλλον τους για μια ανοησία", ανόητα τα έκαναν ήδη αυτοί που τα μεγάλωσαν και το μέλλον τους δε διαφαίνεται λαμπρό έτσι κι αλλιώς.
Γεμίσαμε μάγκες. 5 vs 1.Μάλλον δεν πρόκειται για ρατσισμό. Για βαρεμάρα και ανοησία πρόκειται και η αυταπάτη ότι επειδή είναι Πακιστανός ότι δεν θα έχουν συνέπειες.
Θρασύδειλα κ@λοπαιδα με ακατοίκητο εγκεφαλο , πέντε εναντίον ενός χωρίς να τους προκαλέσει ο άνθρωπος απλά για να κάνουν την πλάκα τους!! να τους χαίρονται οι γονείς τους , κατά βάθος είναι συνυπεύθυνοι