Επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Συγκρούσεις, φωτιές και δακρυγόνα (upd)

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Συγκρούσεις, φωτιές και δακρυγόνα (upd) Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια και μέσα στο ΟΑΚΑ, ενόψει τις έναρξης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στις 20:30 το βράδυ.

Οπαδοί προσπάθησαν να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο, σημειώθηκαν συγκρούσεις με τους αστυνομικούς ενώ έγινε ρίψη δακρυγόνων.

Άγνωστοι έριξαν ακόμα και φωτολίδες μέσα στο γήπεδο. Τουλάχιστον 8 είναι οι τραυματίες από τα επεισόδια ενώ έχουν γίνει προσαγωγές.

Την ίδια ώρα ένταση επικρατεί και στα πέριξ του γηπέδου και κυρίως στο ύψος της Κηφισίας, όπου οπαδοί έβαλαν φωτιά σε κάδους και ήρθαν σε σύγκρουση με αστυνομικούς. Μέσα στο ΟΑΚΑ ήδη έχουν συγκεντρωθεί οι πρώτοι φίλαθλοι.

Νωρίτερα, οπαδοί της ΑΕΚ υποχρέωσαν με τη βία πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποβιβαστούν από το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν, έβαλαν φωτιά στο όχημα και ξυλοκόπησαν τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας.

Επί ποδός βρίσκονται 5.000 αστυνομικοί για τον αγώνα.

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Συγκρούσεις, φωτιές και δακρυγόνα (upd) Facebook Twitter
EUROKINISSI/ Οπαδός πέρασε στο γήπεδο με αιχμηρό αντικείμενο
Επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Συγκρούσεις, φωτιές και δακρυγόνα (upd) Facebook Twitter
 

 
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μεμονωμένοι ανεγκέφαλοι κόντρα στο αθλητικό ιδεώδες και την αισθητική των υγιών φιλάθλων. - επειδή η κρίση μας έχει καταβάλλει και έχουμε ανάγκη έστω και ένα χαμόγελο παρακαλώ μία γύρα αθλητικογράφων να καταθέτουν την γνώμη τους για την έκπτωση του ποδοσφαιρικού προϊόντος και outro μεσήλικα φίλαθλο να θυμάται πως στα χρόνια του πηγαίνανε με τα παιδιά τους και καθόντανε παρέα με τους αντίπαλους και κάνανε καλόκαρδη καζούρα ο ένας του άλλονε το χαλάσανε το άθλημα οι βρωμιάρηδες -
Αντε κλείστε το ποδόσφαιρο το μπάσκετ και ολα Κάθε φορά τα ίδια σπανε χαλάνε τα καλόπαιδα. 6 μηνες σταματάνε ολαΑν ξανά γίνουν επεισόδια 1 χρόνο θα σταματήσουν Την επόμενη 2 χρόνια θα σταματήσει Να δεις θα ξανα κανουν επεισοδια;Σπανε ξενες περιουσιες για την ομάδα τους