Συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν από το λιμάνι του Πειραιά

Συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν από το λιμάνι του Πειραιά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
0

Συνελήφθησαν, πριν από λίγο, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν, προχθές το βράδυ, από το λιμάνι του Πειραιά, κατά την διάρκεια της μεταγωγής τους σε φυλακές της Κρήτης.

Οι δύο κακοποιοί έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

Υπενθυμίζεται πως τέσσερις κρατούμενοι που βρίσκονταν υπό μεταγωγή στις φυλακές του Ηρακλείου Κρήτης κατάφεραν να αποδράσουν λίγο την Τετάρτη μετά τις 8 μ.μ στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι δύο από τους τέσσερις συνελήφθησαν λίγο αργότερα ενώ ανθρωποκυνηγητό είχε εξαπολύσει το Λιμενικό και η αστυνομία του Πειραιά για την σύλληψη των υπόλοιπων δύο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM