Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους στη Νέα Σμύρνη

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους στη Νέα Σμύρνη Facebook Twitter
1

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η 22χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή κοπέλα κατηγορείται για το αδίκημα της παιδοκτονίας, παρακολουθείται από ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών και απολογήθηκε από την κλινική όπου νοσηλεύεται.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, όπου μέχρι σήμερα νοσηλευόταν φρουρούμενη.

Στην 22χρονη απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και επίσης θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές μηνιαίως στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, αλλά και να καταβάλει εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Σημειώνεται, ότι η κατηγορία τής παιδοκτονίας τιμωρείται με κάθειρξη 10 ετών. Το αδίκημα, όπως περιγράφεται στον Ποινικό Κώδικα, αφορά τη «μητέρα που με πρόθεση σκότωσε το παιδί της κατά τον τοκετό ή μετά τον τοκετό, αλλά ενώ εξακολουθούσε ακόμη διατάραξη του οργανισμού της από τον τοκετό».

Ικανοποιημένος δήλωσε ο συνήγορός της Αλέξανδρος Αλεξιάδης: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήσαμε έγινε αποδεκτή τόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς όσο και από τους ειδικούς ιατρούς που ζήτησαν η 22χρονη να μεταφερθεί σε ειδική κλινική για ψυχολογική υποστήριξη».

Σύμφωνα με τον συνήγορο της η 22χρονη «έχει καταρρεύσει ψυχολογικά», έχει μετανιώσει και οι ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. «Εμείς, ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση», πρόσθεσε.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
όταν ακόμα και ο ποινικός κώδικας μιας πατριαρχικής μεσανατολίτικης χώρας που θεσπίστηκε τον προηγούμενο αιώνα είναι πιο μπροστά από τις "ξεβλαχεμένες" που πέσανε να κανιβαλίσουνε το κορίτσι έχοντας οι ίδιες γεννήσει στα 35+ με ολόκληρη στρατιά να τις υποστηρίζει και καισαρική επειδή φοβόντουσαν τον πόνο και τη μανουλίτσα τους να κοιμάται δίπλα στο κρεββατάκι τους στο μαιευτήριο.