23χρονος το θύμα της δολοφονίας στα Εξάρχεια - Δέχθηκε πέντε μαχαιριές

23χρονος το θύμα της δολοφονίας στα Εξάρχεια - Δέχθηκε πέντε μαχαιριές Facebook Twitter
0

Ένας 23χρονος Έλληνας είναι τελικά το θύμα που μαχαιρώθηκε θανάσιμα το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Θεμιστοκλέους, στα Εξάρχεια. 

Σύμφωνα με τον Σκάι, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα της δολοφονίας του άντρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 23χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι λίγο μετά τις 22:30 της Τετάρτης. Συνολικά φέρεται να δέχθηκε πέντε μαχαιριές. 

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο τον εντόπισαν στη μέση του δρόμου. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο δράστης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM