Εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Νέα Σμύρνη - Ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ

Εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Νέα Σμύρνη - Ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ Facebook Twitter
8

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βρέφους που εγκαταλείφθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη και βρέθηκε νεκρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί προσήγαγαν στην ΓΑΔΑ μία νεαρή γυναίκα και τη μητέρα της.

Αυτήν την ώρα οι δύο γυναίκες ανακρίνονται. Πρόκειται για μια 22χρονη γυναίκα, η οποία θεωρείται η βασική ύποπτη και μάλλον είναι αυτή που γέννησε το μωρό.

Η γυναίκα φέρεται να είναι φοιτήτρια και να μένει στην πολυκατοικία, στην οποία βρέθηκε νεκρό το βρέφος. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως πρόκειται για κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Οι αρχές έχουν λάβει DNA από την 22χρονη και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την η νεκροψία το βρέφος γεννήθηκε υγιές και πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν βρεθεί.

Επίσης αναφέρεται πως πιθανότατα πέθανε από παθολογικά αίτια, λόγω έλλειψης φροντίδας και των κακουχιών με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπο τις πρώτες ώρες της ζωής του.

Την ίδια ώρα, κάτοικοι της περιοχής δήλωναν συγκλονισμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ έλεγαν πως θέλουν να κάνουν τρισάγιο στην μνήμη του νεογέννητου βρέφους που εγκαταλείφθηκε στον φωταγωγό πολυκατοικίας και πέθανε μερικές ώρες αργότερα.

Ελλάδα
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM