Κατέληξε ο άνδρας που δέχθηκε ένοπλη επίθεση στους Αγίους Αναργύρους

Κατέληξε ο άνδρας που δέχθηκε ένοπλη επίθεση στους Αγίους Αναργύρους Facebook Twitter
0

Στα τραύματα του υπέκυψε, λίγο πριν τις 12, στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός ο άνδρας που δέχθηκε ένοπλη επίθεση στους Αγίους Αναργύρους στις 9:40μ.μ.


Οι άγνωστοι δράστες, που παραμένουν ασύλληπτοι μέχρι στιγμής, είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα κοντά στο σπίτι του και το «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητό του.


Στον τόπο του εγκλήματος έχουν βρεθεί δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών. Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον οκτώ σφαίρες με αποτέλεσμα να χάσει λίγες ώρες αργότερα τη ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν σεσημασμένος κακοποιός που είχε κατ' επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές στο παρελθόν, για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς και άλλες σοβαρές επιθέσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ανήκε σε αντίπαλη ομάδα του πρόσφατα δολοφονηθέντος Βασίλη Στεφανάκου με πηγές της ΕΛ.ΑΣ να κάνουν λόγο για πιθανό «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Στο παρελθόν μάλιστα, φέρεται να ανήκε στην ίδια ομάδα μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε την άνοιξη του 2017, έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM