ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βρέθηκαν τα δύο 14χρονα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από την περιοχή της Βάρης

Βρέθηκαν τα δύο 14χρονα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από την περιοχή της Βάρης Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης δύο 14χρονων από την περιοχή της Βάρης. Τα κορίτσια εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Συναγερμός για την εξαφάνισή τους είχε σημάνει νωρίτερα στις αρχές, καθώς τα ίχνη των κοριτσιών είχαν χαθεί το μεσημέρι της Τετάρτης.  Για τον εντοπισμό τους εκδόθηκε και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στη σχετική ανακοίνωση του Χαμόγελου αναφερόταν: «Στις 18/4/2018 και ώρα 13:20, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Βάρης, η Ειρήνη Β. 14 ετών και η Εβελίνα Θ. 14 ετών.

Η Ειρήνη Β. έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1, 50 μ. και ζυγίζει 40 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο φούτερ, μαύρη ζακέτα, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Εβελίνα Θ. έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1, 60 μ. και ζυγίζει 40 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπλούζα, τζιν παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000" καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM