Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα - Δύο τραυματίες

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα - Δύο τραυματίες Facebook Twitter
0

Τροχαίο ατύχημα το οποίο προκλήθηκε από αγριογούρουνο στο οδόστρωμα προκλήθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Αρκίτσας, το βράδυ της Δευτέρας.

Χθες το βράδυ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μεγάλο αγριογούρουνο που κινούνταν μαζί με άλλα κάθετα στο οδόστρωμα και στη συνέχεια άλλο όχημα που ακολουθούσε, έπεσε πάνω του.

Και οι δύο οδηγοί ένας 57χρονος και ένας 54χρονος κάτοικοι Αθηνών, φορούσαν ζώνη, αλλά τραυματίστηκαν χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο. Ωστόσο τα οχήματά τους υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα - Δύο τραυματίες Facebook Twitter

Σύμφωνα με διερχόμενο οδηγό που έστειλε τις φωτογραφίες στο Lamiareport.gr ο πρώτος οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με οικογένεια γουρουνιών, που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο και τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει ένα από αυτά.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Για το συμβάν προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM