Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.

   

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, σημειώθηκε συμπλοκή στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Η επιχείρηση διεξήχθη σε διαμέρισμα επί της οδού Βουλγαροκτόνου και Ζαΐμη, στην Πυλαία.

 

Στο στόχαστρο των αστυνομικών βρισκόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα ομάδα ατόμων που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο όπλο και ναρκωτικών.

 

Φωτό: life-events.gr
Φωτό: life-events.gr

 

Φωτό: life-events.gr
Φωτό: life-events.gr

 

Όπως αναφέρει το life-events.gr, αστυνομικοί με πολιτικά μετά από επιχείρηση μπλόκαραν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από σπίτι, που φέρεται να είχαν ενοικιάσει. Τα άτομα αυτά φέρεται να ήταν μέλη κυκλώματος ναρκωτικών και εμπορίας όπλων.

 

Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων που ήταν στο αυτοκίνητο. Εν τέλει συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

 

Οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, αφού δεν ήξεραν πως πρόκειται για αστυνομική επιχείρηση, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο περιπολικά, άντρες της ομάδας Δίας ενώ πέταξε ακόμη κι ελικόπτερο. Εκεί οι συνάδελφοί τους, τους ενημέρωσαν για τη μυστική επιχείρηση.

 

Φωτό: life-events.gr
Φωτό: life-events.gr

 

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις ενώ έχει κατασχεθεί ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

 

Στην επιχείρηση συμμετείχε από αέρος και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.