Πατέρας λοχία Κούκλατζη: Κανείς δεν μας λέει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης

Πατέρας λοχία Κούκλατζη: Κανείς δεν μας λέει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης Facebook Twitter
0

Την αγωνία του για την παρατεταμένη κράτηση του γιου στην Αδριανούπολη μοιράζεται ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

«Άλλαξε η ζωή μας μέσα σε λίγα λεπτά. Προσπαθούμε όμως να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Δίνουμε κουράγιο στον εαυτό μας και παραμένουμε νηφάλιοι τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου», λέει ο Νίκος Κούκλατζης μιλώντας στο «Έθνος».

Ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης κρατούνται από την 1η Μαρτίου στις φυλακές της Αδριανούπολης για παράνομη είσοδο σε τουρκική, στρατιωτική περιοχή.

«Ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης», λέει ο κ. Κούκλατζης, 47 ημέρες μετά τη σύλληψη του γιου, διαβεβαιώνοντας ωστόσο πως και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι καλή ψυχολογική κατάσταση».

Όπως όμως τονίζει ο Νίκος Κόυκλατζης, για την ώρα δεν έχει απαγγελθεί συγκεκριμένο κατηγορητήριο. Ο ίδιος πάντως παρατήρησε πως η συμπεριφορά των Τούρκων πως τους Έλληνες στρατιωτικούς είναι καλή.

«Τα παιδιά, κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία, όπως του Καζατζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν. Ετοιμάζομαι να πάω νέα βιβλία την ερχόμενη Παρασκευή. Τους φέρονται καλά εκεί, δεν έχουν παράπονο», λέει.

«Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει αυτή η κράτηση».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ