Νέα τροπή παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της 25χρονης η οποία είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού στο Πεδίο του Άρεως καθώς σήμερα ισχυρίζεται πως η σεξουαλική επίθεση συνέβη.

 

Αρχικά, η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι μόλις έφυγε από την κλινική που εργαζόταν, γύρω στις 20:30 και ενώ περπατούσε στην οδό Θεριανού, ένας άγνωστος, με την απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να την βιάσει και όταν αυτή αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του.

 

Όπως είχαν τονίσει αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, έπειτα από την καταγγελία της κοπέλας, κάτι δεν πήγαινε καλά στα όσα υποστήριζε, ενώ ήταν περίεργο να περιμένει τον επίδοξο βιαστή της συνεργός με μοτοσικλέτα. Έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών η 25χρονη έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχθηκε ότι «σκηνοθέτησε» την απόπειρα βιασμού της για ένα προσωπικό θέμα της.

 

Η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις ενώ κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και τελικά παραδέχθηκε ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της και πως αυτοτραυματίστηκε.

 

Η 25χρονη όμως σήμερα εμφανίζεται να αλλάζει γνώμη και να επιμένει σε όσα είχε αρχικά πει. Επιμένει πως  τελικά έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και ζητά να δώσει νέα κατάθεση στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

 

Χθες το απόγευμα επισκέφθηκε τον ποινικολόγο κ. Αντώνη Φούσσα ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr επεσήμανε πως: «Σήμερα το απόγευμα με επισκέφθηκε η 25χρονη μαζί με την οικογένεια της και μου δήλωσε ότι όσα είπε στην αρχική της κατάθεση, ότι έγινε απόπειρα βιασμοί σε βάρος της είναι απολύτως αληθή. Τυχον φερόμενη κατάθεση στην οποία ανακαλεί τα όσα είπε την πρώτη φορά, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, δεν την αναγνωρίζει ενώ όπως μου είπε όταν υπέγραψε την τελευταία κατάθεση, δεν την ανέγνωσε και δεν της την ανέγνωσαν.

 

Στο πλευρό της νεαρής βρίσκεται και ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούρας ο οποίος από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να τη στηρίξει: «Μίλησα με τον κ. Φουσσα και την κοπέλα. Επιμένει στην αρχική της εκδοχή και όπως με ενημέρωσε ο συνήγορος της θα δώσει εκ νέου κατάθεση. Συζητήσαμε πολλά τα οποία καλύπτονται από το ιατρικό απόρρητο. Όταν εκείνη αποφασίσει να μιλήσει ξεκάθαρα, εγώ θα είμαι διπλά της» επεσήμανε στο protothema.gr o κ. Σουρας.

 

Μεσα στην ήμερα η 25χρονη αναμένεται να μεταβεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και να δώσει άλλη μια κατάθεση.