Δεν έγινε απόπειρα βιασμού στο Πεδίον του Άρεως - Αυτοτραυματίστηκε για να αναβληθεί ο γάμος της

Δεν έγινε απόπειρα βιασμού στο Πεδίον του Άρεως - Αυτοτραυματίστηκε για να αναβληθεί ο γάμος της Facebook Twitter
eurokinissi
7

Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος 25χρονης στο Πεδίον του Άρεως την περασμένη εβδομάδα.

Δεν υπάρχει βιαστής και δεν έγινε καμία επίθεση όπως όλα δείχνουν. Τα πάντα είναι μυθοπλασία της γυναίκας που εμφανίστηκε ως θύμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα με την αρχική της καταγγελία, ο άνδρας της επιτέθηκε ενώ εκείνη επέστρεφε το βράδυ από τη δουλειά, την έριξε στο έδαφος, της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει. Όταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Τελικά, όπως είχε υποστηρίξει, κατάφερε να ξεφύγει ενώ εκείνος διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του.

Από την αρχή όμως υπήρχαν κενά και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κάτι δεν πήγαινε καλά με τα όσα υποστήριξε η 25χρονη.

Από τις κάμερες δεν εντοπίστηκε κανείς ύποπτος. μάρτυρες που να άκουσαν ή να είδαν κάτι δεν υπήρξαν και επίσης η αναφορά σε συνεργό ήταν ύποπτη καθώς δεν συνηθίζεται από δράστες σεξουαλικών επιθέσεων. Όλα τα παραπάνω ήταν αρκετά για να απαιτηθούν περισσότερες εξηγήσεις...

Αυτός και ήταν ένας από τους λόγους κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση και μετά από πιέσεις να απαντηθούν οι ίδιες ερωτήσεις με αποτέλεσμα η κοπέλα να παραδεχτεί το ψέμα της.

Τελικά η 25χρονη παραδέχτηκε σήμερα πως μόνη της έπλασε την ιστορία της επίθεσης και της απόπειρας βιασμού, αλλά και ότι αυτοτραυματίσθηκε με σουγιά, στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η 25χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όλα όσα έκανε ήταν στην προσπάθειά της να αποφύγει το γάμο της.

Ωστόσο για το ψέμα της θα βρεθεί η ίδια αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς της ασκήθηκε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ηταν ηδη δυσκολη η καταγγελια για τα θυματα και ακομα πιο δυσκολη η αποδειξη του βιασμου, και υπαρχουν γυναικες που ηθελημενα λενε ψεματα για κατι τοσο σοβαρο; Για οποιοδηποτε λογο;
Ολόκληρη οδοντίατρος και την έβαλαν να κάνει έναν γάμο παρά την θέληση της; Και σκαρφίστηκε υπόθεση βιασμού για να τον αποφύγει... Η τρέλα τελικά δεν πάει στα βουνά...
Όσοι ή όποιος κανόνισε το προξενιό καλό θα ήταν να ξανασκεφτεί αυτό με το οποίο ασχολείται. Πλήρης αποτυχία στο να βρεί έναν καλό γαμπρό για το κοράσιο απ ότι φαίνεται. Άνετα διώκεται και για ηθική αυτουργία.Καλά, τώρα πέρα από την πλάκα. Για να αποφύγει τον γάμο, έπρεπε να κινητοποιήσει όλες τις Αρχές και το κυριότερο, να ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ τον εαυτό της? Τι στο καλό? Μέλος αίρεσης είναι και δεν μπορεί να πει όχι ή να εξαφανιστεί να παει σε μια φίλη της ξέρω γω να μείνει αρνούμενη να παντρευτεί κάποιον που προφανώς δεν θέλει?