Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο - Δεν άντεξε ο πατέρας τον χαμό κόρης και συζύγου

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο - Δεν άντεξε ο πατέρας τον χαμό κόρης και συζύγου Facebook Twitter
1

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Καινούργιο του Αγρινίου καθώς μετά τον θάνατο της κόρης και της μητέρας πέθανε και ο πατέρας της άτυχης οικογένειας.

Το οικογενειακό δράμα στην περιοχή Καινούργιο ξεκίνησε με τον χαμό της 44χρονης κόρης που άφησε την τελευταία της πνοή από επιπλοκές λόγω γρίπης ενώ λίγες ημέρες αργότερα έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της στα 75 της χρόνια, στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Όπως φαίνεται δεν άντεξε τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων και ο πατέρας καταβεβλημένος και συντετριμμένος, άφησε κι εκείνος την τελευταία του πνοή καθώς η υγεία του φέρεται να επιβαρύνθηκε από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία.

Πηγή: agriniosite.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια