Τον έδεσαν και τον σκότωσαν;– Η φωτογραφία που φέρνει ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Τον έδεσαν και τον σκότωσαν;– Η φωτογραφία που φέρνει ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο Facebook Twitter
0

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο, με ένβα νέο στοιχείο να βρίσκεται από χθες στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Κω.

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο η οποία σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του 21χρονου δεν οφειλόταν σε πτώση, αλλά σε δολοφονική ενέργεια, ίσως τελικά είναι το στοιχείο που θα φέρει νέες εξελίξεις.

Η εικόνα δείχνει ένα μαύρο σημάδι περιμετρικά στον καρπό του φοιτητή στο δεξί του χέρι. Σημάδι το οποίο σύμφωνα με τη μητέρα του 27χρονου, δεν υπήρχε πριν από το θάνατό του.

Οι οικείοι του, αποκλείουν το σημάδι αυτό να προέρχεται από τα κομποσκοίνια που φορούσε καθώς όπως λένε ήταν εξαιρετικά χαλαρά. Η φωτογραφία, που έχει ήδη κατατεθεί στον εισαγγελέα της Κω, ενισχύει κατά τη γνώμη τους πλέον το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

«Το παιδί δέθηκε, χτυπήθηκε, σύρθηκε και εναποτέθηκε. Η σορός του στην πορεία δέθηκε. Είναι ολοκάθαρο, δε μπορεί να αμφισβητηθεί», λέει ο ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Σύμφωνα με όσα είπε  ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, τον οποίο έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή, στη φωτογραφία ο 21χρονος φέρει συμμετρικά σημάδια στα χέρια, που δείχνουν ότι μάλλον ήταν δεμένος.

«Μαζί με τον συνεργάτη μου, Γιώργο Μανίκα, διαπιστώσαμε πως υπάρχει μια συμμετρική περίδεση και στους δύο καρπούς και ένα αιμάτωμα, από τα οποία μπορεί να εξάγει κανείς πολλά συμπεράσματα. Το παιδί φορούσε μόνο ένα κομποσκοίνι, το οποίο βρέθηκε. Η περίδεση στα χέρια είναι πολύ μεγαλύτερη σε πάχος από το κομποσκοίνι», λέει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM