Νέες προκλήσεις στο Αιγαίο: Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες μετά την επίσκεψη Καμμένου

Νέες προκλήσεις στο Αιγαίο: Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες μετά την επίσκεψη Καμμένου Facebook Twitter
0

Δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από την νησίδα Παναγιά των Οινουσσών σε μεγάλο ύψος, σήμερα ανήμερα της Λαμπρής.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, τουρκικό F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης στις 11:11 το πρωί, πέταξε πάνω από την Παναγιά Οινουσσών στα 21.000 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών ένα λεπτό αργότερα.

Στις 11:20 το πρωί άλλο τουρκικό F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από την Παναγιά των Οινουσσών στα 20.000 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών ένα λεπτό αργότερα.

Να σημειωθεί πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά φυλάκια στην Παναγιά των Οινουσσών και στο Φαρμακονήσι προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους οπλίτες, για το Πάσχα. 

Όπως έγινε γνωστό οι πτήσεις των δύο τουρκικών αεροσκαφών F-16 πάνω από την Παναγιά των Οινουσσών στα 21.000 και στα 20.000 πόδια, αντίστοιχα, σημειώθηκαν λίγο μετά την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο νησί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM