Ο Χίος παραδέχεται ότι οπλοφορεί για την «ατομική του ασφάλεια»

Ο Χίος παραδέχεται ότι οπλοφορεί για την «ατομική του ασφάλεια» Facebook Twitter
1

Νόμιμη άδεια οπλοκατοχής έχει ο Στέφανος Χίος που διαθέτει πιστόλι SIG-SAUER MK25 καθώς, όπως λέει σε συνέντευξή του, έχει «στοχοποιηθεί από τις κυβερνήσεις Τσίπρα και Σαμαρά».

Εν τω μεταξύ, «άφαντος» παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό», ακόμα και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου για το φημολογούμενο επεισόδιο πυροβολισμού εναντίον δικαστικού επιμελητή στα γραφεία της εφημερίδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα ο Στέφανος Χίος, παραδέχτηκε ότι οπλοφορεί, εξηγώντας ωστόσο ότι έχει στα χέρια του νόμιμη άδεια οπλοφορίας.

Ο Στέφανος Χίος δεν απάντησε ωστόσο στο αν όντως πυροβόλησε στον αέρα, προς εκφοβισμό του δικαστικού επιμελητή.

Για την υπόθεση έχει παρέμβει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Η. Ζαγοραίος, ζητώντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το κατά πόσο έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Αναφορά στην Εισαγγελία έκανε και ο δικαστικός επιμελητής σε βάρος του οποίου έγινε η επίθεση, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του. Τον επιμελητή στήριξαν με ανακοινώσεις τους τόσο η Ένωση Δικαστικών Επιμελητών όσο και αυτή των Συμβολαιογράφων. 

Ο δημοσιογράφος διαθέτει, από τον Σεπτέβριο του 2017, νόμιμη άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου και οπλοφορίας «για την ατομική του ασφάλεια». Η άδεια αφορά σε πιστόλι SIG-SAUER MK25 NAVYSEALS των 9 χιλιοστών.

«Το πιστόλι το έχω γιατί έχω στοχοποιηθεί εδώ και καιρό από την κυβέρνηση Σαμαρά και Τσίπρα και γιατί έχω φιλότιμο να μην ζητάω προς το παρόν φύλαξη από το κράτος που φυλάει τους τεμπέληδες και τους τζαμπατζήδες», δήλωσε, κλείνοντας, ο Στέφανος Χίος.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το ότι διαθέτει νόμιμη άδεια οπλοφορίας ο Χίος, αποδεικνύει ότι απέχουμε πολύ από τον ορισμό του προοδευμένου κράτους. Σημαίνει ότι όποιος συστηματικά βρίζει και λοιδωρεί τους άλλους, δικαιούται ... άδεια οπλοφορίας.