Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μετά την ανακοίνωση της Uber για την αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα, προχώρησε σε σχόλια εκφράζοντας ικανοποίηση και αποδίδοντας παράλληλα τα εύσημα στην ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών για τον επίμαχο νόμο.

 

«Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

 

Προσθέτει μάλιστα ότι «Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει...»

 

Στην ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά: 

 

Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν.

 

Ο νόμος 4530/2018 είναι προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών. Και πιστώνεται στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη και τον κ. Μαυραγάνη.

 

Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει...

 

Δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας επεδίωξε -και το πέτυχε- μόνο η κυβέρνηση. Ουδείς από τα υπόλοιπα κόμματα. Κι αυτό δεν το ξεχνάμε..