Κι όμως, ο Στέφανος Χίος είχε άδεια οπλοφορίας - Τον ψάχνουν ακόμη για το αυτόφωρο

Κι όμως, ο Στέφανος Χίος είχε άδεια οπλοφορίας - Τον ψάχνουν ακόμη για το αυτόφωρο Facebook Twitter
5

Ο εκδότης της εφημερίδας Μακελειό, Στέφανος Χίος, πυροβόλησε χθες στον αέρα προσπαθώντας να εκφοβίσει δικαστικό επιμελητή που βρέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας για να του επιδώσει εξώδικο.

Μετά το συμβάν εξαφανίστηκε καθώς λέγεται πως διέφυγε από τα γραφεία του με ταξί.

Από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά το περιστατικό, αλλά φαίνεται πως το όπλο το κατείχε νόμιμα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο Στέφανος Χίος διαθέτει άδεια οπλοφορίας εδώ και αρκετά χρόνια η οποία μάλιστα ανανεώθηκε την περασμένη χρονιά. Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες πως αναμένεται να κινηθούν διαδικασίες για ανάκλησή της.

Αν και ο ίδιος παραμένει εξαφανισμένος, στην ιστοσελίδα «Μακελειό» δημοσιεύθηκε μήνυμα του Στέφανου Χίου για το περιστατικό.

«Τι εγινε ρε παιδιά; Πάλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατά εκατοντάδες την ώρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που τραυμάτισαν άνανδρα τον Αλέξανδρο Σταματιάδη και χαροπαλεύει Άγιες μέρες του Πάσχα! Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός! Τμήμα ανθρωποκτονιών, Προστασία πολιτεύματος, Ασφάλεια, Δίας, Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Όλοι μαζί σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση. Θα λογαριαστούμε με όλους».

Αντίδραση από την Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος


Την άμεση αντίδραση και της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, δια μέσου του προέδρου της Γ. Μήτση, προκάλεσε η καταγγελία του δικαστικού επιμελητή για το όπλο.

Η ανακοίνωσή τους, αναλυτικά:

"Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους. Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται".

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
"Κράτος Δικαίου" (για όποιους δεν ξέρουν) είναι η κωδική ονομασία για την πλήρη ασυδωσία που κυριαρχεί στην χώρα πλέον. π.χ "κράτος δικαίου επικράτησε πάλι εχτές το βράδυ στα εξάρχεια" ή "το κράτος δικαίου αποφάσισε για την νέα επιβολή φόρων" κλπ* άσχετο: το ταξί με το οποίο την κοπάνισε ο ατίθασος πιστολέρο ήταν της uber ή του Λυμπερόπουλου;