Σεισμός

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο τουρκικό προξενείο της Αθήνας

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο τουρκικό προξενείο της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
3

Μπογιές στο τουρκικό προξενείο στο Παλαιό Ψυχικό, στη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου, πέταξε πριν από λίγο ομάδα ατόμων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου δεκαπέντε μέλη του Ρουβίκωνα  πέταξαν μπογιές στο κτίριο του τουρκικού προξενείου και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα συσχετίζουν την επίθεση με την εισβολή της Τουρκίας στην Αφρίν.

«Το Αφρίν έπεσε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο.

Απαράδεκτη ενέργεια χαρακτήρισε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την επίθεση με χρώματα, στο τουρκικό προξενείο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο αναφέρει: «Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα το απόγευμα στο τουρκικό προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
3

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Για τους έλληνες στρατιωτικούς τσιμουδιά.Υποκρισία-κόμπλεξ-θολούρα: Κούρδος που φυλάει τα σύνορα του ''Συριακού Κουρδιστάν''= καλόςΈλληνας που φυλάει τα σύνορα στον Έβρο= κακοοος (αφού τα σύνορα είναι πληγές στο σώμα του πλανήτη)Θα ξυπνήσετε και σεις όμως, γιατί η πραγματικότητα προσγειώνεται πάντα στα μούτρα!
Τα παιδάκια αυτά είναι συνήθως πλούσιων οικογενειών (οι γόνοι φτωχών δεν ασχολούνται με τέτοια γιατί δεν έχουν καιρό) που κάνουν την επανάσταση τους και ξεπλένουν τις τύψεις των ανέσεων τους νομίζοντας πως συμπαραστέκονται σε μη προνομοιούχους. Στην ουσία όμως δουλεύουν για το ίδιο το σύστημα, διαφορετικά το ίδιο θα τους είχε καταπιεί. Υπάρχουν γιατί βολεύουν.