Συγκέντρωση σε συμβολαιογραφείο - Ο πλειστηριασμός δεν αφορά «λαϊκή κατοικία» λέει ο Σύλλογος Αθηνών

Συγκέντρωση σε συμβολαιογραφείο - Ο πλειστηριασμός δεν αφορά «λαϊκή κατοικία» λέει ο Σύλλογος Αθηνών Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Οι δύο σημερινοί προγραμματισμένοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δεν αφορούν στην «λαϊκή κατοικία», επισημαίνει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε ανακοίνωσή του, την ώρα που φορείς έχουν κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφείο.

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί ότι οι δύο πλειστηριασμοί, που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σήμερα σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή του Κολωνακίου, αφορούν οφειλές, που ξεπερνούν τα 1 εκατομμύριο ευρώ. Πρόκειται συγκεκριμένα για πλειστηριασμό ημιυπόγειου ακινήτου στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει σε ετερόρρυθμη εταιρεία υπό εκκαθάριση με οφειλές 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά οικόπεδο ιδιώτη, με οφειλές μεγαλύτερες των 3,4 εκατομμυρίων ευρώ, που προέκυψαν από ομολογιακό κοινοπρακτικό δάνειο.

«Προκαλεί εντύπωση και θλίψη, πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που υπηρέτησαν το δημόσιο συμφέρον, να αδυνατούν ή τουλάχιστον μέσω της στάσης τους, αυτό να εξάγεται ως συμπέρασμα, να συμβάλουν θετικά σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο διασφαλίζοντας ουσιαστικά το δημόσιο συμφέρον» καταλήγει η ανακοίνωση.

Κάλεσμα σε συγκέντρωση έξω από το συμβολαιογραφείο

«Την Τετάρτη στην Σκουφά όλοι/ες λέμε ένα ενωτικό και αγωνιστικό όχι στις συλλήψεις, τις στημένες κατηγορίες και τις δίκες αγωνιστών. Λέμε όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Ακυρώνουμε τον πλειστηριασμό δύο μικρών ακινήτων Μαζικά απαντάμε με την παρουσία μας στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, σε όλη την χώρα. Ούτε η αστυνομική βία , οι συλλήψεις και οι παραπομπές σε δίκη, δεν θα σταματήσουν τον αγώνα μας» αναφέρει σε κάλεσμά της για συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Λαϊκή Ενότητα.

«Στα πλαίσια αυτά στελέχη και μέλη της ΛΑΕ θα πραγματοποιήσουν: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 13:45, σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σκουφά 77 όπου εκπλειστηριάζονται 2 ακίνητα από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα:

1 - Ακίνητο ημιυπόγειο 480 τμ (επαγγελματικός χώρος) για χρέος 50.000 ευρώ και τιμή 1ης προσφοράς 48.000 ευρώ

2 - Οικόπεδο 500 τμ για χρέος 40.000 ευρώ και τιμή 1ης προσφοράς 30.000 ευρώ» αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM