Πρόστιμα σε όσους δεν τηρούν τους κανόνες καθαριότητας στα Χανιά

Πρόστιμα σε όσους δεν τηρούν τους κανόνες καθαριότητας στα Χανιά Facebook Twitter
1

Την επιβολή προστίμων σε όσους δεν τηρούν τους κανόνες καθαριότητας προανήγγειλε η δημοτική αρχή των Χανίων.


Εν όψει της έναρξης των εορτών και της νέας τουριστικής περιόδου, η αρμόδια υπηρεσία περιβάλλοντος και καθαριότητας δημοσιοποίησε σήμερα τους βασικούς κανόνες που θα πρέπει να τηρούν πολίτες και επιχειρηματίες επισημαίνοντας ότι η καλή εικόνα της πόλης και η προστασία του περιβάλλοντος είναι «υπόθεση όλων».

«Με απλές ενέργειες μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικά στην καθαριότητα της πόλης μας και να διευκολύνουμε το έργο των υπηρεσιών του δήμου στον τομέα αυτόν. Η μη τήρηση των παραπάνω συμβουλών προσβάλλει το κοινωνικό σύνολο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι δημοτικές αρχές ξεκαθαρίζουν πως η υπηρεσία καθαριότητας είναι υποχρεωμένη να επιβάλει πρόστιμα, όπως προβλέπεται για κάθε παράβαση.

Ο δήμος εστιάζει επίσης στην τήρηση των κανόνων ανακύκλωσης και των κανόνων καθαριότητας για τα κατοικίδια ζώα σε δημόσιους χώρους. Παράλληλα, επιδιώκει να περιορίσει την αφισορύπανση. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το άκρον άωτον της υποκρισίας!Ο Δήμος, αν και υποχρεούται με βάση το νόμο, δεν έχει σύστημα συλλογής μικρών ποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων. Βλέπε και σχετικό άρθρο στα Χανιώτικα Νέα που έμεινε αναπάντητο ...https://alevantis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_23.html