Ξέσπασε η μάνα του Έλληνα λοχία στον Κουβέλη - «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;»

Ξέσπασε η μάνα του Έλληνα λοχία στον Κουβέλη - «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;» Facebook Twitter
10

Την απόγνωση της για την κράτηση του παιδιού της στις τουρκικές φυλακές, εξέφρασε η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Φώτη Κουβέλη.

«Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;» τον ρώτησε χαρακτηριστικά, σε συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός με τους γονείς των κρατουμένων, στη λέσχη αξιωματικών της Ορεστιάδας.

Ο κ. Κουβέλης δεν απάντησε σε αυτό, έχοντας διαβεβαιώσει, λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, πως η ελληνική κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την απελευθέρωση και την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Ξέσπασε η μάνα του Έλληνα λοχία στον Κουβέλη - «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;» Facebook Twitter

«Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε», είπε στην μητέρα του λοχία ο Φώτης Κουβέλης, υπογραμμίζοντας πως η προσπάθεια της Ελλάδας είναι «συστηματική και επίμονη».

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, που συναντήθηκε με τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, η ελληνική πλευρά αναμένει την γρήγορη επιστροφή των δύο Ελλήνων.

Οι συγγενείς τους προετοιμάζουν για μακροχρόνια κράτηση

Μιλώντας, νωρίτερα, στον ΑΝΤ1 ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη είπε ότι οι συγγενείς των δύο στρατιωτικών τους προετοιμάζουν για το ενδεχόμενο μακροχρόνιας κράτησης.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι, για πρώτη φορά από την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο στρατιωτικοί αγκάλιασαν, τη Δευτέρα, τους γονείς τους χωρίς το διαχωριστικό τζάμι που προβλέπουν οι κανονισμοί.

Όπως είπε, τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχουν εκφράσει κάποιο παράπονο για τις συνθήκες κράτησης.

Μάλιστα οι φύλακες επέτρεψαν στους γονείς να δώσουν στους στρατιωτικούς και κάποια βιβλία για να περνούν τον χρόνο τους. 

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Τι θα έπρεπε να κάνει ο Κουβέλης δηλαδή; Να πάρει το όπλο και να κάνει καταδρομική; Είναι εθνικά ζητήματα αυτά και θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Βέβαια ο Αλέξης, ο Καμμένος και οι υπόλοιπο δεν είναι οι σωστοί άνθρωποι γι αυτό, αλλά τέλος πάντων.
να εισαι σιγουρος οτι αυτο που βλεπουμε εμεις, οτι εχουμε την πλεον ανικανη και ανερματιστη κυβερνηση σιγουρα απο την μεταπολιτευση και μετα, το βλεπει και ο Ερντο.Επομενως μονο και μονο λογω της υπαρξης αυτης της κυβενρησης θα δουμε το επομενο διαστημα πραγματα και θαυματα.Τωρα τι θα εκανε ο Κουβελης;;; Να αναγνωριστει την μνημειδωη ανεπαρκεια του και να μην δεχτεί την θέση του αν.υπουργου. Θα ηταν μια αρχη.
Για τον άεργο-τρομοκράτη Γιαγτζόγλου αναποδογυρίστηκε το σύμπαν από τους ''φαιδρούς''. Για τους ομήρους του ερντογάν, σιγή ιχθύος.Υπάρχει τσίπα σε αυτόν τον τόπο;
Έχεις απόλυτο δίκιο.Μια επισήμανση ακόμη. Ο τσίπρας γιατί δεν κάλεσε στο Μαξίμου τις οικογένειες των 2 στρατιωτικών, να τους συμπαρασταθεί; Η οικογένεια του Αμίρ καλέστηκε την επόμενη μέρα στο Μαξίμου με τυμπανοκρουσίες.
γιατι δεν ειναι ψηφοφοροι του;;; Πως το εχει πει΄, ή σας τρωμε ή μας τρωτε ετσι δεν παει;;;Δηλ τι ειναι ο Τσιπρας να ασχολειται με θεματα που δεν εχουν σχεση με φωτογραφικους διορισμους εκπαιδευτικων Αβαθμιας σε ΑΕΙ (Μπαζιανα) ή με θεματα που τα ανακινουν ανθρωποι που δεν ειναι ψηφοφοροι του μαλλον;;;Φιλανθρωπικο ιδρυμα;;;
φυσικα και δεν θα γινοταν στρατιωτικος. Αυτα ειναι προλεταριακα επαγγελματα οχι επαγγελματα που αρμοζουν σε ιερα συμβολα της αριστερας. (ροφλ)