«Σας αγαπάμε»: Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

«Σας αγαπάμε»: Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο αφιερωμένο στις γυναίκες που εργάζονται στα σώματα ασφαλείας δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 

Στο βίντεο παρουσιάζεται η καθημερινότητα αυτών των γυναικών, που εργάζονται είτε στην Αστυνομία είτε στην Πυροσβεστική, από το πρωί που ξυπνούν μέχρι το βράδυ που επιστρέφουν σπίτι στα παιδιά τους. 

Το βίντεο κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο Twitter και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. «Σήμερα τιμούμε, αλλά και κάθε μέρα σεβόμαστε τις γυναίκες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Iκανότατες, εργάζονται με αυταπάρνηση, προσφέρουν και μας στηρίζουν. Ένα θερμό ευχαριστώ για την πολύτιμη προσφορά τους!», έγραψε στο μήνυμά του.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM