Βίντεο ντοκουμέντο από τους βανδαλισμούς στην Ερμού

Βίντεο ντοκουμέντο από τους βανδαλισμούς στην Ερμού Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ - καρέ τους βανδαλισμούς σε καταστήματα στην οδό Ερμού που πραγματοποίησε ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα.

Έσπασαν βιτρίνες και προκάλεσαν φθορές σε τουλάχιστον έντεκα καταστήματα.

Η επίθεση, όπως αναφέρεται στην ανάληψη ευθύνης, έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, τον 29χρονο ο οποίος κατηγορείται για αποστολή τρομοδεμάτων στον Λουκά Παπαδήμο.

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ζούμε σε μια χώρα που αριστεριστές σπάνε ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν. Που το να υποστηρίζεις έναν αποτυχημένο δολοφόνο πρώην πρωθυπουργού είναι μια ακόμα πολιτική τοποθέτηση που δεν προξενεί έκπληξη, αν όχι νομιμοποιημένη.Αν τολμήσεις να μιλήσεις γι' αυτό είσαι φασίστας, ακροκεντρώος κτλ κτλ. Αλλά, σόρρυ, μια κοινωνία που είναι έρμαιο των υποστηρικτών του Γιατζόγλου ή όσων διαφωνώντας με τους νόμους της βουλής σπάνε συμβολαιογραφεία ή μπάρες διοδίων ή ακυρωτικά μηχανήματα ή κλείνουν εθνικές οδούς γιατί η δουλειά τους δεν πάει καλά είναι μια κοινωνία σε αδιέξοδο.