Άγνωστοι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων τα ξημερώματα στην Ερμού

Άγνωστοι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων τα ξημερώματα στην Ερμού Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Ομάδα αγνώστων βανδάλισε καταστήματα και προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε βιτρίνες κατά μήκος της οδού Ερμού τα ξημερώματα.

Η ομάδα των ατόμων, η ταυτότητα των οποίων παραμένει άγνωστη, προκάλεσε σημαντικές φθορές σε εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ακριβώς είναι τα καταστήματα που έχουν υποστεί φθορές, αλλά υπάρχουν πληροφορίες  πως είναι τουλάχιστον έντεκα.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μα τι λετε τώρα ? ποιοί άγνωστοι ? Χρυσαυγίτες είναι, έτσι δε λένε συνήθως για οποιαδήποτε "ζημιά" γίνεται ? Μήπως φώναζαν και συνθήματα όπως υποστηρίζουν μερικοί ότι εγινε στη Φαβέλα στο Πειραιά ? αα ρε που καταντήσαμε ...
Κι έτσι, με το να χάσουν μεροκάματα και να κινδυνεύσουν, ή και να χάσουν τις δουλειές τους, υπάλληλοι και μισθωτοί των 300-600 Ευρώ και να βρεθούν στην απελπισία αυτοί και οι οικογένειές τους, χτυπήθηκε ο καπιταλισμός και καταφέρθηκε ισχυρό πλήγμα στα διεθνή καπιταλιστικά κέντρα που απεργάζονται τη φτωχοποίηση των λαών και την καταστροφή του προλεταριάτου.Επίσης, ο φασιστερός αγώνας εδραίωσε ακόμα περισσότερο τη δημοκρατία στη χώρα, κατά την οποία τα κάθε είδους ρεμάλι της κοινωνίας και τεμπελόσκυλα-losers και άπλυτοι επαναστάτες του κώλου συνέβαλαν για άλλη μια φορά στο κοινό καλό της αγαπημένης μας πατρίδας.