Μητσοτάκης:Αδιανόητο να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία επειδή οι εργαζόμενοι κάνουν συνέλευση

Μητσοτάκης:Αδιανόητο να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία επειδή οι εργαζόμενοι κάνουν συνέλευση Facebook Twitter
4

Μία ανάρτηση για την ταλαιπωρία των πολιτών, λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων στα αστικά λεωφορεία, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι αδιανόητο να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία από τις 11 ως τις 6 μμ και να ταλαιπωρούνται οι πολίτες επειδή οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Οι συνελεύσεις αυτές πρέπει να γίνονται τα ΣΚ κι όχι σε ώρες αιχμής. Είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία αποφάσισαν να κάνουν στάση εργασίας εξαιτίας γενικής συνέλευσης.

Έτσι, από τις 11:00 έως τις 17:00 το απόγευμα, τα λεωφορεία θα είναι ακινητοποιημένα στα αμαξοστάσια.

Τη στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου στο ΣΕΦ

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δυστυχώς ειναι ο κανόνας που επιβάλλουν οι περισσότερες συντεχνιακές πρακτικές , το ίδιο για παράδειγμα ισχύει με την ΟΛΜΕ που διακόπτει μαθήματα για να κάνουν εκλογές η συνέλευση κλπ.Ειναι αδιανόητο φορείς που έχουν σαν σκοπό την εξυπηρέτηση κοινωνικών αναγκών ,να διακόπτουν οποιαδήποτε παροχή υπηρεσίας προς των φοροδότη μη προνομιούχο πολιτη που καλύπτει τα προνόμια τους με σκοπό να κάνουν συνέλευση ! Η μαύρη τρυπα που αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε όλοι οφείλεται στον οφελιμιστικό κυνισμό όλων αυτων που σκεφτονται μόνο την πάρτη τους και γράφουν στα @@@ρια τους το κοινωνικό σύνολο .