Κόβουν τους γιωτάδες στο στρατό

Κόβουν τους γιωτάδες στο στρατό Facebook Twitter
5

Η μείωση του αριθμού των στρατεύσιμων φέρνει αλλαγές στα κριτήρια για απαλλαγή των στρατεύσιμων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, οι στρατιωτικές αρχές σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν αυτή τη μείωση, που είναι αποτέλεσμα του δημογραφικού προβλήματος της χώρας, αυστηροποιούν τον υγειονομικό κανονισμό με στόχο να απαλλάσσονται λιγότεροι ως Ι-5 και να αυξηθούν οι φέροντες όπλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι που μέχρι τώρα θα μπορούσαν να πάρουν απαλλαγή από τη στράτευση με παθολογικά αίτια, θα καλούνται πλέον να υπηρετήσουν ενώ πολλοί που ως τώρα κρίνονταν Ι-4, ανίκανοι δηλαδή να φέρουν όπλο, θα χαρακτηρίζονται Ι-2 ή ι-3, προκειμένου να εκτελούν ένοπλες υπηρεσίες.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Δεν έχουν θέρμανση και φαγητό για τους φαντάρους αλλά το βρίσκουν καλή ιδέα να φέρουν περισσότερους με προβλήματα υγείας...Απαλλαγή επειδή αν σταματήσεις να εργάζεσαι θα μείνεις άστεγος δίνουν η το θεωρούν και αυτό δικαιολογία για να μην πάμε φαντάροι?
HAHAHAHAHHAHAHAHAΝαί, μας προσφέρει τοοοοοοοοοσα πολλά αυτή η χώρα που θέλει άλλον ένα χρόνο από τη ζωή μας για να την "υπηρετήσουμε" στο στρατό!ΡΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!! κόψτε το στρατό κρίση έχουμε και χαλάμε ένα κάρο λεφτά να συντηρούμε τα ερείπια στρατόπεδα και μηχανήματα και τους σάπιους τεμπέληδες και διευθαρμένους στρατιωτικούς!!όπως λέει και μια ψυχή ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!