Απεργία της ΓΣΕΕ

Ο Γκλέτσος απαντά στον Μπακογιάννη και προειδοποιεί

Ο Γκλέτσος απαντά στον Μπακογιάννη και προειδοποιεί Facebook Twitter
1

Με προσφυγή στα δικαστήρια απειλεί τον περιφερειάρχη Στερέας Κώστα Μπακογιάννη, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αφορμή για την προειδοποίηση του Γκλετσου ήταν η δήλωσή του Κώστα Μπακογιάννη μετά το επεισόδιο του ξυλοδαρμού ενός αντιπεριφερειάρχη.

«Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό», δήλωσε ο Μπακογιάννης.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρει:

«κυριε περιφερειαρχη θα βρεθείτε μπροστα στις αστικες σας ευθυνες για τις δηλωσεις σας στο προσωπο μου...... οτι και αν επιδικαστει θα παει εξ ολοκληρου σε ιδρυματα..........καλημερα στη παρεα σας.....».

 Το χρονικό της υπόθεσης εδω

Ελλάδα
1

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μας τα χει κανει τσουρεκια ο γκλετσος με το προφιλ λαικου παιδιου και τη ματσιλα.Νταηλικια και κουτσαβακισμοι.κ αμα λαχει ψηνουμε κ το ψαρι κι απ τις δυο πλευρες για να ριξουμε λιγο σταχτη στα ματια κ να το παιξουμε προχω.Οταν εισαι προχω κ δημοκρατης δε βαρας κοσμο μιστερ.