Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική - Συνελήφθη άντρας με πυροκροτητές στο κέντρο της Αθήνας (upd)

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική - Συνελήφθη άντρας με πυροκροτητές στο κέντρο της Αθήνας (upd) Facebook Twitter
EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη (φωτο αρχείου)
1

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη άντρα, αλλοδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τουλάχιστον επτά ηλεκτρικοί και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές.

Πρόκειται πιθανότατα για Αφγανό, αλλά στην κατοχή του έχουν βρεθεί πολλές ταυτότητες που κατά πάσα πιθανότητα είναι πλαστές και εξετάζεται ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία του, καθώς και ο ρόλος του.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Λυκαβηττού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μετά από τηλεφώνημα ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης ο οποίος ανέφερε ότι δεν δεχόταν να πληρώσει τον λογαριασμό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται να είχε μόνιμο κατάλυμα και έμενε σε διάφορα σπίτια μαζί με άλλους αλλοδαπούς.

Ο συλληφθείς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όπου ανακρίνεται.

UPDATE

Με βάση νεότερες πληροφορίες, για τον συλληφθέντα έχει εκδοθεί απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια