Παράσταση διαμαρτυρίας στον Σύλλογο Συμβολαιογράφων Αθήνας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, για να διατρανώσει την αντίθεσή του στην πολιτική που εκφράζει η πλειοψηφία της διοίκησης στο θέμα των πλειστηριασμών.

 

Όπως υποστηρίζει το ΠΑΜΕ, αυτή μεταφράζεται σε στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής και των τραπεζικών ομίλων, που έχουν στόχο να υφαρπάξουν τα σπίτια του λαού.

 

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Συλλόγου, στην οποία εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτή την πολιτική, που είναι -όπως υποστηρίζει- πιο κυβερνητική και από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

 

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως ανέφερε η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, αυτό που τους μεταφέρθηκε και από τη διοίκηση του Συλλόγου είναι ότι δεν προτίθεται να αναλάβει το κόστος χρεοκοπίας ενός συστήματος, αυτό ας το αναλάβουν κάποιοι άλλοι και ότι θα συνεχίσουν το έργο τους.

 

Το ΠΑΜΕ ξεκαθάρισε τη θέση του ότι θα τους βρουν μπροστά τους, όσοι προσπαθήσουν να πάρουν τα σπίτια του λαού και κάλεσε να υπάρξει συσπείρωση, ώστε να αποτραπεί αυτό το «έγκλημα».

 

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr