Οριστικό - Στο Σύνταγμα θα γίνει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Οριστικό - Στο Σύνταγμα θα γίνει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία Facebook Twitter
10

Στην πλατεία Συντάγματος όπως όλα δείχνουν δίνουν ραντεβού οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Ο Πειραιάς ήταν η πρώτη επιλογή για τη συγκέντρωση στις 4 Φεβρουαρίου.

Στελέχη της διοργάνωσης είχαν αναφέρει στην «Καθημερινή» ότι ο λόγος που αρχικά ήθελαν τον Πειραιά ήταν ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων από αντιεξουσιαστές λόγω της κοντινής απόστασης με τα Εξάρχεια.

Το κάλεσμα συμμετοχής είναι πανελλαδικό και γίνεται μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Το συλλαλητήριο, σύμφωνα με το διαδικτυακό κάλεσμα, θα ξεκινήσει στις 12:00 και τόπος συνάντησης θα είναι η πλατεία Συντάγματος.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Τα συλλαλητήρια δεν λύνουν και δεν βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος.Θα γινει το βασικο θεμα σ ολα τα media, η ακροδεξιά θα πρωτοστατήσει (Βορίδης,Γεωργιάδης,Καμμένος,Κασιδιαρης) και την επόμενη μέρα θα έχει ξεχαστεί.Οταν φυγει το όνομα Μακεδονία οριστικά απο τα Σκόπια, αξιζει τότε οι ελληνες να βγουν στους δρόμους και να το γιορτάσουν, γιατί θα ειναι μια Εθνική Επιτυχία μας.
Πόνεσε πάρα πολύ τελικά τους συντρόφους της ευρύτερης αριστεράς η τεράστια συμμετοχή του απλού κόσμου στο συλλαλητήριο. Και ας είχαν αμολήσει από το πρωί της Κυριακής τα παπαγαλάκια τους να λένε στα ΜΜΕ ως Αστυνομία Θεσσαλονίκης πως θα είναι 30 με 50 χιλιάδες το πολύ ο κόσμος. Ε τελικά ήταν μόλις δεκαπλάσιος!!! Και ας αμολήσανε την συνιστώσα Εξαρχείων του κόμματος να χτυπάει γέρους και 15χρονα κορίτσια. Και ας έκλεισαν τα διόδια και άφησαν πολλές χιλιάδες κόσμου στα Μαλγαρα. Και ας υποχρέωναν όσα πούλμαν πέρασαν να αφήσουν το κόσμο 10 χιλιόμετρα μακριά από τη παραλία. . Είναι πολύ βαρύς ο πόνος σας συντρόφιοι! Αλλα και εσείς τι περιμένατε οτι θα γίνει? Οι προπαππούδες και οι παππούδες σας δεν μπόρεσαν να χαρίσουν την Μακεδονία στους Βούλγαρους και μετά στους Σοβιετικούς πολεμώντας μας με όπλα και ελπίζατε πως θα τα καταφέρνατε εσείς με τη "διπλωματία" και τις τζίφρες του Τσίπρα και του Κοτζιά? Μα ντιπ μυαλό και σεις?Που πάτε ξεβράκωτοι στα αγγούρια?
Υπάρχει καποια εκτίμηση για το πόσος κόσμος πρεπει να πάει για να θεωρηθεί επιτυχημένο?Για της Θεσαλλονίκης χρειαζόταν 1 εκατομμυριο( οπως 92).Για αυτο εδω?Φανταζομαι 3,5 με 4 εκατομμυρια σωστα?
Βασικά θα καταλάβεις αν και πόσο πετυχημένο ήταν την επόμενη μέρα απο τους συριζαίους.Αν κράζουν πολύ και πολλοί, έχει γίνει τρέντ στο twitter κάποια ειρωνική ατάκα και το συνεχίσουν κανα 2-3 μέρες τότε θα είναι πολύ πετυχημένο.
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το 1992. -Τότε είχε μπλοκάρει όλη η χώρα επι τούτου υποχρεωτικά- υπήρχε επίσημη στήριξη απο τους πάντες-δοκίμασε σήμερα να πάρεις μία σημαία παραμάσχαλα και να κατέβεις την χαρ. Τρικούπη προς σύνταγμα... καλού κακού πάρε προκαταβολικά το 166..
Αδελφέ και εγώ ΣΙΓΟΥΡΑ θα πάω! Για να διαδηλώσω μαζί με χιλιάδες Έλληνες ενάντια στον ιμπεριαλισμό που στα εργαστήριά του κατασκευάζει πλαστές ταυτότητες λαών για να τους οδηγήσει κατόπιν στην καταστροφή και στον θάνατο, να διαδηλώσω υπέρ της συνεργασίας των λαών, υπέρ του πολιτισμού και της ειρήνης! Η Μακεδονία είναι Ελληνική. Μακεδονία σημαίνει Πολιτισμός, Λαογραφία, Ιστορία, πολιτιστικές αξίες, ιδέες που πολλοί συμπατριώτες μας κάτω υπό την επήρεια του Μαρξισμού και του Φιλελευθερισμού αδυνατούν πλέον να καταλάβουν.Δεν είναι η Οικονομία, είναι κάτι πολύ βαθύτερο, νοιώστε το!