Δεν επιβεβαιώνει το ΥΠΕΞ ότι υπάρχει Έλληνας μεταξύ των θυμάτων στην Καμπούλ

Δεν επιβεβαιώνει το ΥΠΕΞ ότι υπάρχει Έλληνας μεταξύ των θυμάτων στην Καμπούλ Facebook Twitter
0

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαιώνει ότι υπάρχει Έλληνας μεταξύ των θυμάτων από την επίθεση ενόπλων στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ.

Το ΥΠΕΞ αναφέρει πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις αφγανικές αρχές στην Καμπούλ, ενώ διαβεβαιώνει πως οι δύο Έλληνες πιλότοι που ήταν στην αφγανική πρωτεύουσα είναι σώοι και αβλαβείς.

Σημειώνεται πως το βρετανικό δίκτυο BBC, επικαλούμενο την αστυνομία της Καμπούλ, μεταδίδει ότι έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 9 Ουκρανών, ενός Γερμανού, ενός Έλληνα και ενός υπηκόου Καζακστάν. Επίσης, αναφέρεται ότι δύο άλλοι νεκροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, από εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν, τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση, εκ των οποίων οι 4 Αφγανοί και οι 14 υπήκοοι άλλων χωρών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM