Σκληρά μέτρα φαίνεται πως πάρθηκαν σε πολυκατοικία στη Λάρισα προκειμένου να αντιμετωπιστούν όσοι δεν πληρώνουν κοινόχρηστα.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία και το onlarissa.gr, η γενική συνέλευση ενοίκων κεντρικής πολυκατοικίας  με 75 διαμερίσματα και πολλές επαγγελματικές στέγες κλείδωσε το ασανσέρ.

 

Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησαν κλειδωνιά στην πόρτα του ανελκυστήρα και χορήγησαν κλειδιά μόνο σε όσους είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους.

 

Σε όσους δηλαδή έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους στα έξοδα των κοινόχρηστων χώρων και φυσικά πλήρωσαν και για τη συντήρηση του ανελκυστήρα.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρωτοβουλία προκάλεσε αντιδράσεις από όσους ενοίκους δεν έχουν κλειδιά για τη χρήση του ασανσέρ και κάποιοι θέλουν να προσφύγουν σε δικηγόρους, με σκοπό να ενημερωθούν καταρχήν,για το αν είναι νόμιμη μια τέτοια ενέργεια και κατά δεύτερον πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν.

 

Η κλειδωμένη πόρτα του ανελκυστήρα σε μια πολυκατοικία και η χρήση του μόνο από όσους έχουν τα κλειδιά για να την ανοίξουν, συνιστά ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Λάρισας.

 

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία/ www.onlarissa.gr