ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νέα επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Πολάκη για την Βίκυ Σταμάτη

Νέα επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Πολάκη για την Βίκυ Σταμάτη Facebook Twitter
0

Όχι αναβολές, όχι διαφυγή, όχι αποδράσεις, δηλώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε νέα επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη με αφορμή την αγωγή εναντίον του από την Βίκυ Σταμάτη.

Η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ για συκοφαντική ανάρτηση του κ. Πολάκη εναντίον της και η δίκη χθες πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2019, γεγονός που προκάλεσε την οργή της.

Η ανακοίνωση Άκη Τσοχατζόπουλου 

«Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κύριος Πολάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της, ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.

Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει, ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει - ειδικά όταν είναι Υπουργός - , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη».

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM