Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη ισχυρίζεται πως πληρώθηκε 30.000 ευρώ για να την σκοτώσει

Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη ισχυρίζεται πως πληρώθηκε 30.000 ευρώ για να την σκοτώσει Facebook Twitter
0

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, Μανώλης Σοροπίδης, προσπαθεί να περιπλέξει την υπόθεση ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει και προκλητικός ως προς το πώς διεπράχθη το έγκλημα.

Ο ΑΝΤ1 έφερε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο από ένα νέο έγγραφο στο οποίο ο δράστης ισχυρίζεται πως υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από το έγκλημα.

Ουσιαστικά ο δράστης, ο οποίος έχει ομολογήσει, υποστηρίζει πως δολοφόνησε την Δώρα Ζέμπερη εκτελώντας εντολές; και μάλιστα υποστηρίζει πως πληρώθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά «μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω».

Ο Α. Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη η οποία υπενθυμίζεται πως ήταν εφοριακός αποκάλυψε πως ο δράστης στην κατάθεσή του αναφέρει: «Είχα καταλάβει και εγώ ότι δούλευε κάπου σημαντικά και ενοχλούσε κάποιους».

«Ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση λόγω της ιδιότητάς της», φέρεται ακόμη να δηλώνει ο δράστης.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Μανώλης Σοροπίδης οι άντρες που τον πλήρωσαν του έδωσαν εντολή να πουλήσει αμέσως μετά τη δολοφονία το κινητό του θύματος.

Επίσης υποστηρίζει πως φοβάται για τη ζωή του ακόμη και μέσα στη φυλακή και πως σκοπεύει αν παραμείνει ζωντανός να δώσει ονόματα και στοιχεία

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM