Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στην ΕΣΗΕΜ-Θ και στο TV100

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στην ΕΣΗΕΜ-Θ και στο TV100 Facebook Twitter
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
1

Την ευθύνη για τις επιθέσεις στις εγκαταστάσεις των TV100 και FM100 αλλά και στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ ανέλαβε με ανάρτησή της στο Indymedia η αυτοαποκαλούμενη ομάδα «Μειοψηφίες Μητροπολιτικών Επιθέσεων».

«Τα ΜΜΕ ως θεμελιώδης μηχανισμός του εξουσιαστικού συμπλέγματος, έχουν αναλάβει την παρουσίαση της "πραγματικότητας" στο κοινωνικό σύνολο, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται κάθε φορά τα συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας», τονίζει μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανάρτησή της η ομάδα.

Ενώ σε άλλο σημείο του κειμένου αναφέρει: «Δε ζητάμε ούτε καλύτερη ενημέρωση, ούτε "αντικειμενικότερη" πληροφόρηση. Ο πόλεμος έχει κηρυχθεί και τα στρατόπεδά μας είναι αντίπαλα. Η απάντηση που θα παίρνουν από εμάς όσο υπάρχουν και λασπολογούν τον αναρχικό αγώνα, θα είναι σπασμένα γραφεία, κατεστραμμένα μηχανήματα και υποδομές και δε θα μείνουμε μόνο σε αυτά».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια