Μόρια: Tα βίντεο της ντροπής από το εσωτερικό του καταυλισμού - Ακαθαρσίες και σκουπίδια παντού

Μόρια: Tα βίντεο της ντροπής από το εσωτερικό του καταυλισμού - Ακαθαρσίες και σκουπίδια παντού Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες ντροπής από τον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο, όπου οι συνθήκες που επικρατούν είναι τουλάχιστον απάνθρωπες. 

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Τwitter ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle, Oliver Sallet, από το εσωτερικό του hotspot, φαίνεται η σοκαριστική κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες με τα σκουπίδια και τις ακαθαρσίες.

  

Εικόνες ντροπής από την Μόρια κατέγραψε και δεύτερος ξένος δημοσιογράφος πριν λίγες μέρες και τις δημοσίευσε η ιστοσελίδα Buzzfeed.

Σημειώνεται ότι στον καταυλισμό της Μόρια οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ξεπερνούν τέσσερις φορές την προβλεπόμενη χωρητικότητα, καθώς μένουν πάνω από 8.000 μετανάστες, όταν το όριο τοποθετείται στα 2.500 άτομα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM