Υπόθεση Γιακουμάκη: «Είχα ενημερώσει τον διευθυντή της Σχολής ότι ο Βαγγέλης κινδυνεύει» λέει ο μοναδικός μάρτυρας

Υπόθεση Γιακουμάκη: «Είχα ενημερώσει τον διευθυντή της Σχολής ότι ο Βαγγέλης κινδυνεύει» λέει ο μοναδικός μάρτυρας Facebook Twitter
0

Τα «βασανιστήρια» που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους συμφοιτητές του, περιέγραψε ο μοναδικός μάρτυρας της υπόθεσης Νίκος Δάβρης.

Σε δηλώσεις του στο «Ε» ο φοιτητής Νίκος Δάβρης επεσήμανε τις δύσκολες ώρες που περνούσε ο Βαγγέλης εξαιτίας των Κρητικών συμφοιτητών του, ενώ διευκρίνισε ότι είχε προειδοποιήσει τους υπεύθυνους της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων να λάβουν τα μέτρα τους.

«Αν δεν προσέξουν,  ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή θα τον σκοτώσουν», είχε πει ο Νίκος Δάβρης στην υπεύθυνη της εστίας στην Σχολή, αλλά και στον διευθυντή. 

Ο νεαρός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «κάθε τρεις και λίγο τον εξευτέλιζαν. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπημα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον φάγανε».

«Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται, είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν», δήλωσε ο ο ίδιος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM